Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grilaje rulou cu lamela din otel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KONDOR
Out Of stock
Descriere
Din nevoia de a-si proteja afacerile de riscurile de furt din magazine si de actele de vandalism tot mai frecvente, proprietarii de magazine sunt nevoiti sa caute solutii tot mai eficiente de securizare a afacerii lor, dar in acelasi timp rentabile din punctul de vedere al situatiei economice actuale.

Grilajele Kondor se actioneaza foarte usor atat electric, cu telecomanda sau buton, cat si manual, iar cele cu retea de tip romb sunt disponibile si ca grilaje fixe.

Pentru a se integra perfect in arhitectura si designul unui spatiu, acestea pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL.

Înalta specializare în construcţia de uşi rulou şi grilaje-rulou depăşeşte cu mult standardele normale. Punerea în practică a soluţiilor speciale face parte din sarcinile zilnice ale echipei noastre performante.

Fie ca este vorba despre grilaje metalice cu lamela plina (sau termoizolante), cu lamela perforata sau tip retea romb, la Kondor acestea indeplinesc in egala masura conditiile obligatorii de eficienta: sunt realizate din otel, un material deosebit de rezistent la tentative de patrundere prin efractie si tot datorita acestei caracteristici, au o durata de viata indelungata.

Obţineţi informaţii suplimentare din catalogul alăturat şi din datele de montaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura