Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi pentru salile de sport - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Horman
Out Of stock
Descriere
Adaptate pentru toate sălile de sport.
Uşa Hörmann pentru săli de sport corespunde prescripţiilor de protecţie la accidente în şcoli prevăzute de dispoziţiile legale privind asigurările la accidente - GUV-V S1. Blatul de uşă este sigur la aruncarea mingii conform liniilor directoare DIN 18032 şi verificată de "Oficiul de Verificare a Materialelor din Construcţii, Stuttgart (FMPA)".

Gata de montat pentru golurile din pereţii laterali.

Tocul de uşă este format din ţevi rectangulare stabile cu întărituri orizontale şi este foarte bine pregatită pentru montaj.

Placarea se poate face cu lemn cu o grosime de scândură de minim 16 mm şi o încărcare cu o greutate de până la 16 kg/m2.
Important este ca ea să fie dintr-o singură foaie, fără segmentare. Rama blatului uşii este perforată de jur împrejur, galvanizatăşi vopsităîn câmp electrostatic maro (RAL 8028).
Pentru varianta cu plăci integrate (perete rezistent la şoc) - max 7 kg/m2. Această variantă de uşă se pregateşte cu o subconstrucţie din table striate vertical, vopsite în câmp electrostatic alb trafic (RAL 9016).

Uşile pentru sălile de sport se monteazăîn deschidere şi fac corp comun cu peretele interior al sălii. Nu sunt instabile nici la deschidere nici în stadiul închis, în interiorul sălii.

Dimensiuni orientative:
Lăţime: 2000 - 5000 mm
Înălţime: 1875 - 2750 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura