Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grilaje interior, exterior Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Alexiana
Out Of stock
Descriere
Grilajele oferite de noi sunt de două tipuri: de interior şi de exterior.

Acestea pot fi produse în funcţie de cerinţele clientului şi la dimensiunile solicitate de către acesta şi sunt concepute astfel încât pot fi utilizate la:
- birouri şi bănci;
- buticuri ÅŸi chioÅŸcuri;
- restaurante ÅŸi baruri;
- centre comerciale ÅŸi expozitionale;
- hale de productie ÅŸi depozite.

Culorile standard:
- pentru grilajele din oţel: oţel galvanizat;
- pentru cele din aluminiu: aluminiu anodic. Toate tipurile de grilaje, cu excepţia celor din tuburi de oţel, pot fi vopsite în culorile din paleta RAL.

Grilajele pot fi montate atât în spatele golului, cât şi în gol. Acţionarea este de tip rulou, ceea ce face posibilă utilizarea întregului spaţiu din încăperea sau locaţia unde a fost moCaracteristici tehnice
Tuburile si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL. Vopsirea aceastora se va face in camp electrostatic.

Certificare europeana in conformitate cu standardele EN 13241-1, pe baza studiilor de certificare efectuate de catre laboratorul certificat CETIM.

Instalare usoara fara a fi necesara sudura.

Caseta grilajului Se confectioneaza din tabla de otel galvanizat si are forma patrata. Se poate realiza pana la latime maxima de 4 ml.

Yala blocare/deblocare mecanica realizeaza blocarea si deblocarea grilajului asigurand o protectie antiefractie.

Yala blocare/deblocare mecanica este aplicata pe ultima lamela. Blocarea se face in ghidaj stanga / dreapta. In varianta electrica se poate utiliza si Contact Electric.

Contact Electric Nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala blocheaza grilajul. Este un sistem de siguranta impotriva deteriorarii grilajului metalic.

Contactul Electric se fixeaza in partea de jos a ghidajelor in dreptul yalei deblocare/blocare mecanica.

Chederele laterale Sunt optionale si cu ajutorul lor se reduce nivelul de zgomot si realizeaza o etansare suplimentara.

Ranforsare ghidaje - pentru ghidajele antifurtuna, asigura o fixare eficienta a ghidajelor. Se utilizeaza din 500 mm in 500 mm. Ranforsarile sunt cu fixare frontala si laterala.ntat grilajul.

Montarea grilajelor se poate face şi în locaţii neconvenţionale (de ex.: intrarea într-un gang). Grilajele, atât cele de interior, cât şi cele de exterior, pot fi automatizate.

Grilaje de interior
- panoul din tabla de otel, galvanizata prin cufundare la cald, plana sau perforata;
- panoul din profile de aluminiu, simple sau duble;
- cortina din tuburi de otel, cu profil sinusoidal, galvanizat la cald, îmbinare prin articulare cu întăritoare de otel;
- cortina din profile de aluminiu, îmbinate prin articulare cu bare transversale de distanţare.

Grilaje de exterior
- cortina din profile de aluminiu, îmbinate prin articulare cu bare transversale de distanţare sau din profile de aluminiu presat, cu deschidere perforată.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura