Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie PVC Gealan - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
5 camere
Out Of stock
Descriere
Sistemul S 7000

Intotdeauna GEALAN a oferit solutii eficiente in ceea ce priveste tamplaria din PVC.

Insasi marca IQ - Fenster Systeme simbolizeaza pretentiile ridicate cu privire la dezvoltarea de noi produse care sa satisfaca cerintele venite atat din partea producatorilor de ferestre si usi cat si din partea constructorilor.

Sistemul de profile S 7000 a fost dezvoltat datorita cerintelor tot mai ridicate din ultima vreme referitoare la dotarea cladirilor cu materiale termoizolante, ceea ce explica necesitatea dezvoltarii de ferestre termoizolante si implicit a profilelor care sa corespunda din punct de vedere termic.

Acest sistem are 5 camere interioare si o adancime de constructie de 74 mm, dar si detalii suplimentare caracteristice, menite sa evite formarea puntilor termice, ca de exemplu pozitionarea armaturilor interioare la o anumita distanta de profil cu scopul de a se crea straturi suplimentare cu aer.

Tot din motive de izolatie termica sistemul S 7000 este prevazut cu sistem de etansare cu garnitura centrala cu camera de izolare.

Valoarea certificata a coeficientului de transfer termic pentru combinatia de toc/cercevea inclusiv armatura ajunge la k=1,1 W/mp K.

Dispozitivul de aerisire controlata, GECCO (GEalan Clima COntrol) verificat deja la sistemul S 6000 poate fi montat si la sistemul S 7000.

Datorita adancimii mari de constructie (74 mm), ceea ce permite o rigidizare interioara la dimensiuni mai mari, sistemul de profile S 7000 confera o stabilitate inalta dand posibilitatea realizarii unor ferestre de dimensiuni mai mari.

Dotat cu mecanisme de inchidere de inalta siguranta acest sistem ofera o protectie antiefractie ridicata.

Si din punct de vedere estetic ferestrele realizate cu profile S 7000 corespund cerintelor de arhitectura: proportii armonioase, contururi rotunjite, elemente vizibile inguste, suprafata stralucitoare.


Avantajele sistemului S 7000:

-Izolatie termica ridicata

-Aerisire optima

-Protectie antiefractie sigura

-Statica inalta

-Rigidizari identice pentru toc si cercevea

-Feronerie identica celei de la sistemele S 3000 si S 6000

-Multe profile de legatura identice cu cele din S 3000 si S 6000

-12 culori si 7 variante de decor lemn.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura