Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii usi rezistente la foc Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mca
Out Of stock
Descriere
Reparatii si montaj Usa rezistenta la foc IDRA 60' si 120'

Caracteristici tehnice: rama pentru fixare din profil "Z" din otel galvanizat si cadru vopsit standard alb-crem (similar 9010), garnitura termoexpandabila pe 3 laturi, 3 balamale ajustabile vopsite si ele in culoarea usii,inchidere cu arc elicoidal incorporat in balama. Manere de culoare neagra,broasca cu inchidere intr-un singur punct si butuc cu cheie cu cod univ.. Foaia de usa de 65 mm grosime este din tabla vopsita si izolatie de inalta densitate si este protejata cu o folie ce se indeparteaza dupa montaj. Ramforsari interioare pentru instalare amortizor sau maner antipanica.
Culoarea standard este alb-crem (similar RAL 9010).

- Detalii tehnice IDRA 1 CANAT - Detalii tehnice IDRA 2 CANATE

Certificare IDRA 1 CANAT - Certificare IDRA 2 CANATE


USA REZISTENTA LA FOC SPLIT 60' si 120'

Caracteristici tehnice: rama pentru fixare din profil "Z" din otel galvanizat pe patru laturi cu prag inferior demontabil, cadru vopsit standard alb-crem (9010),garnitura termoexpandabila
pe 3 laturi, 3 balamale ajustabile vopsite si ele in culoarea usii, inchidere cu arc elicoidal incorporat in balama. Manere de culoare neagra, broasca cu inchidere intr-un singur punct si butuc cu cheie cu cod unic.
Ranforsari interioare pentru instalarea amortizoarelor sau a manerelor antipanica. de usa de 65 mm grosime este din tabla vopsita si izolatie de inalta densitate si este protejata cu o folie ce se indeparteaza dupa montaj.
Deschidere optionala la instalare pe partea stanga sau dreapta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura