Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii si montaj ferestre Gealan Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gealan
Out Of stock
Descriere
Reparatii si Montaj pentru ferestre si usi
Ferestrele Gealan elimina definitiv lucrarile costisitoare de intretinere si vopsire periodica deoarece nu necesita decat o simpla stergere cu orice detergent casnic.
Astfel puteti economisi timp si bani iar week-end-urile libere va vor apartine in intregime dumneavoastra si familiei dumneavoastre.

Suprafata satinata a profilelor, rezistenta la intemperii, zgariere si la atmosfere agresive, permite curatarea ferestrelor prin simpla stergere cu detergenti casnici.
Este recomandat ca, de doua ori pe an, garniturile si mecanismele de inchidere sa fie unse cu un ulei special. De asemena, fantele de drenaj aflate in tocul ferestrei trebuie curatate periodic.

Pentru o buna functionare a ferestrelor pe o perioada indelungata, GEALAN va recomanda setul complet de curatare a profilelor si de intretinere a garniturilor si feroneriei, COSMOKLAR.
Mecanismele de inchidere actioneaza pe tot conturul ferestrei si sunt prevazute cu dispozitive de siguranta pentru a fi evitate manevrarile incorecte; totusi, la deschiderea si inchiderea ferestrelor, manevrati corect manerul prin rotiri complete; nu trageti cand manerul se afla intr-o pozitie intermediara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura