Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Gealan Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gealan
Out Of stock
Descriere
Ferestrele Gealan economisesc optim energia.

Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea ferestrelor potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.

Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.
Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.

Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii.
Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian.

Cu un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, ferestrele din PVC Gealan ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB.

Prin solutia constructiva adoptata si prin tipul de geam utilizat (termoizolator sau cu alcatuiri speciale, ce poate ajunge la grosimi de pana la 48 mm), ferestrele GEALAN imbunatatesc protectia fonica si maresc calitatea vietii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura