Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie PVC Gealan 7 camere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gealan
Out Of stock
Descriere
Sapte camere - avantaje garantate

La alegerea ferestrelor potrivite armonia si coerenta aspectului fatadei stau in prim plan. Forma si marimea elementelor joaca aici un rol decisiv. De aceea, printre atributele sistemelor moderne de profile se afla, in primul rand, integrarea in conceptul creativ. Doar astfel creativitatea arhitectilor poate fi transpusa practic corespunzator. In multe situatii varianta cu cercevea decalata a sistemului GEALAN S 8000 IQ convinge prin linia clasica.

Sistemul de profile cu 7 camere interioare, cu adancime de constructie de 74 mm are proprietati deosebite de izolare termica. Astfel veti reduce nu doar costurile cu incalzirea, ci veti contribui activ si la diminuarea emisiilor de CO2. In plus, noile dumneavoastra ferestre sunt foarte usor de curatat, multumita faltului semi-inclinat al tocurilor. Daca doriti sa preveniti formarea mucegaiului, puteti alege suplimentar dispozitivul de ventilatie patentat GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL).

Mai multe camere. Mai multa rezistenta. Mai mult confort izolare termica si fonica exceptionale prin cele 7 camere cu dispunere speciala
stabilitate foarte buna datorita armaturii de otel groase din toc si cercevea
usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului
linie clasica, aspect gradual armonios.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura