Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulou Gealan - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gealan
Out Of stock
Descriere
Sistemul de rulouri Gealan
Avantajele rulourilor Gealan

plasa de insecte (integrata sau drept element separat)
compartimentul se poate curata usor atat in interior cat si pe exterior izolatie termica foarte buna
stabilitate mare datorita captuselii foarte groase; ofera posibilitatea de a monta elemente de rigidizare din otel in partea inferioara rezistenat sporita la vant puternic canale lungi pentru suruburi de prindere a motorului si a pinionului de angrenaj (se poate obtine cu ax de 40 sau 60) imbinare facila a pervazului si a cutiilor pentru rulouri (profile de adaptare diverse pentru fiecare sistem) pozitia caii de admisie poate fi schimbata montare usoara
montarea cutiei pentru rulouri poate fi efectuata la ferestre deja din faza de finisare diferite marimi de compartimente ideale pentru cladiri noi sau renovari (in functie de marimea ferestrei 155 mm, 195 mm si 245 mm) usor de folosit multumita sistemelor de actionare multiple care pot fi modificate oricand (motorizata, cu telecomanda; antrenare cu manivela sau clasic cu curea)
apara de vanturi puternice multumita garniturilor speciale de etansare ale riglei de ghidare
mare varietate de culori (pot fi alese nenumarate tonuri uni sau decoruri lemn).

Sistemul de rulouri GEALAN diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a efractiilor si a privirilor indiscrete. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte.

Sistemul de rulouri GEALAN poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi. Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului. Jaluzelele rigidizate din PVC asigura o exploatare optima.

Sistemul stabil de rulouri GEALAN se monteaza simplu si poate fi utilizat impreuna cu oricare din sistemele de tamplarie GEALAN. Prin sina de fixare universala elementul este adaptabil pentru aproape oricare alt sistem de ferestre - indiferent daca este vorba de PVC, aluminiu sau lemn.

Marimi de compartiment:
Pentru cladirile noi, 245 mm pentru inaltimea incaperii iar elementele ferestrelor pana la cca. 250 cm

Pentru cladirile renovate 155 mm si 195 mm pentru elemente de pana la cca. 140 cm respectiv cca. 230 cm
livrabile si cu invelis si sine de ghidaj aluminiu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura