Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre Gealan extra optiuni Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gealan
Out Of stock
Descriere
Rulouri exterioare

Rulourile exterioare Gealan satisfac toate exigentele legate de confortul locuintei. Ofera protectie eficienta impotriva razelor solare si luminii puternice, a privirilor nedorite si a musafirilor nepoftiti. In zilele friguroase de iarna caldura ramane la interior, ceea ce ofera confort si siguranta.
Pentru a va proteja de insectele suparatoare, puteti opta pentru plase de protectie contra insectelor. Acestea pot fi integrate in rulouri sau introduse ulterior. Se pot monta plase de insecte si independent de montarea rulourilor exterioare in variantele rama fixa sau mobila.
Glafuri interioare si exterioare

Glafurile au atat rol de protectie a zidului, cat si functie estetica, definitivand practic fereastra si chiar imbunatatind aspectul fatadei, in cazul glafurilor de exterior. Glafurile sunt disponibile in diferite nuante, de la imitatii de marmura pana la nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare, glafurile sunt rezistente la umezeala, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Gecco

Reglarea schimbului intre aerul exterior si cel interior constituie premisa pentru un microclimat placut in incapere si confort crescut in locuinta. In acest scop este disponibil la cerere pentru ferestrele Gealan dispozitivul automat de ventilatie Gecco (Gealan Clima Control). Mica clapeta cu IQ previne cu succes de aer si formarea mucegaiului. In pozitia normala clapeta sta deschisa - aerul poate circula neperturbat. La vant puternic, clapeta inchide automat canalul de ventilatie si impiedica aparitia curentilor de aer deranjanti. Ferestrele permit astfel mentinerea unui echilibru al umiditatii si temperaturii in incapere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura