Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geam termopan Saint Gobain Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Saint Gobain
Out Of stock
Descriere
Mai răcoros vara
Geam care ţine căldura afară!
Geamul pentru control solar poate fi folosit pentru a menţine interioarele mai confortabile prin prevenirea încălzirii excesive în zilele însorite fără necesitatea unui sistem de aer condiţionat sau a storurilor.

Cum funcţionează?
Geamul pentru control solar are pe una din feţe un strat de acoperire microscopic care reflectă căldura solară spre exterior. Aceasta ajută la prevenirea supraincălzirii îinterioarelor datorate caldurii excesive de la soare. De asemenea, aceasta ajută la diminuarea strălucirii supărătoare provenite din însorirea directă.

Avantaje
Folosirea geamului pentru control solar previne supra-încălzirea suprafeţelor mari vara. În mod particular acest lucru este util la acoperişurile verandelor sau a suprafeţelor vitrate orientate către sud.

Pentru a menţine interioarele mai răcoroase, reflectă până la 2/3 din căldura soarelui, chiar şi în cazul suprafeţelor vitrate mari cum ar fi serele.
Iluminare şi sentiment se spaţiu maxime cu o necesitate mai mică de a utiliza sisteme scumpe de aer condiţionat sau storuri inestetice.
Un mod eficient din punct de vedere energetic de a menţine interioarele mai răcoroase.
Filtrează strălucirea neplăcută a soarelui permiţând, totodată, pătrunderea în plenitudine a luminii.

Geamul pentru control solar poate fi combinat cu multe alte produse, pentru a forma un geam multi-funcţional, cum ar fi izolarea termică (pentru un confort pe toată durata anului), întreţinerea redusă, reducerea zgomotului, geam decorativ şi îmbunătăţire a siguranţei şi securităţii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura