Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geam securizat Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Saint gobain
Out Of stock
Descriere
Geam securizat
Alegeţi un geam de securitate potrivit pentru a vă proteja de riscul rănirii în urma unor spargeri accidentale sau impact.
Geamul de securitate poate fi călit sau stratificat în funcţie de cum şi unde este utilizat. Se va sparge în condiţii de siguranţă şi protejează împotriva riscurilor unor răniri majore.

Modul

Cum funcţionează?
Două tipuri de geam care protejează împotriva riscurilor rănirii sunt disponibile în funcţie de locul şi felul în care vitrajul este utilizat.

Geamul de securitate călit a fost supus unui tratament termic care îi induce o creştere a rezistenţei. În genere, este de 5 ori mai rezistent decât un geam normal. De exemplu, o foaie de geam călit de 8mm grosime poate rezista unui impact cu o bilă de oţel de 0.5 kg aruncată de la 2 metri. Dacă sticla se sparge, se sparge în condiţii de siguranţă, în mii de bucaţi de sticlă cu margini netăioase.

Geamul stratificat este realizat prin asocierea a două foi de sticlă prinse împreună de unul sau mai multe filme din plastic ca într-un sandwich! La momentul spargerii sau impactului, aceste filme reţin foile de geam. Geamul se sparge în bucăţi, dar rămân aderente la film(e).

Avantaje
Avantajele geamului de securitate:

Geam securizat (călit)

Evită rănirile potenţiale ca urmare a spargerii unor geamuri (de exemplu utilizate la uşi, mese, cabine de duş etc.)
Geam stratificat

Geam stratificat: realizat prin utilizarea unui film din plastic.
protecţie de bază (primară)
asigură o protecţie împotriva riscului de rănire în urma unor spargeri accidentale (de exemplu ferestre sau uşi)

Geam stratificat: realizat prin utilizarea unuia sau mai multor filme din plastic.
protecţie sporită
asigură protecţie contra căderii corpului (ex. balcoane sau apărători) şi a obiectelor aflate în cădere liberă ce pot penetra sticla (ex. acoperişuri din sticlă sau marchize)
Bucaţile de geam rămân în loc, lipite de intercalarele din plastic, până când sunt înlocuite.
Geamul securizat sau vitrajul acestuia poate fi combinat cu alte tipuri de sticlă pentru un plus de confort: securitate, izolaţie termică şi acustică, întreţinere uşoară şi funcţie decorativă.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura