Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Actionari electrice porti batante si culisante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3000 lei Lei
Brand
Came
Out Of stock
Descriere
Automatizare pentru porti culisante ,batante si industriale came Italia
Performante maxime la dimensiuni reduse
Portile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta.
Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior.

Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar sa cunoasteti dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robustetea ansamblului de coloana - anta, evaluand materialul din care este confectionata.
In mod normal, automatizarile se alimenteaza de la reteaua de tensiune de 230 V si cu curent continuu de 24 Vdc, care, datorita tensiunii joase garanteaza maxima siguranta de functionare.
Antele portii sunt robuste, cu structura metalica plina sau rigida?

Tipul recomandat pentru o poartacuuna sau doua ante, in cazul in care spatiul de manevra esteredus datorita prezentei zidurilor si gardurilor, este acela al unui motor cu suruburi, cu montare externa.

Exista posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de motorizari in functie de greutatea si dimensiunile antei, pentru a avea sistemul dorit, chiar si cazul antelor de mari dimensiuni.

Antele portii sunt usoare, din lemn, PVC sau aluminiu? Sunt fixate pe piloni proeminenti?

Automatizarea ideala este cea cu brate articulate, compacte si robuste: garanteaza o miscare a antei lina si fara efort.

Bratul deznodat permite o maxima practicitate la instalare in cazul in care exista pereti sau obstacole adiacente pentru coloane, sau dimensiunile pilonilor impiedica orice fel de motorizare, fiind foarte stramti sau lejeri.

Doresti o solutie estetica, cu impact minim, pentru a pastra nealterata estetica intrarii?

Motorizarea ideala este cea cu montare ingropata, ascunsa complet: eleganta si perfecta daca se doreste discretie la instalare pentru a pune in valoare intrarea.
Instalatia de automatizare se distinge prin rezistenta materialelor si tratamentelor speciale pentru a garanta o rezistenta foarte mare la coroziune si functionarea perfecta in timp, chiar si in conditii climatice mai dificile.

Vrei sa automatizezi un pasaj pietonal?

Solutia ideala pentru gestionarea portilor pietonale cu o anta este motorizarea cu brat articulat.

Moto reductorul, ultra compact, isi gaseste loc usor in cazul in care stalpul este foarte stramt, chiar si 10 cm latime sau in cazul in care este adapostit de un perete sau de un gard.
De asemenea, alimentarea cu 24 Vdc se recomanda in cazul in care exista necesitatea de uz intensiv, cum ar fi spatiile comerciale si industriale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura