Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem automatizare pentru porti culisante Siatec Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SIATEC
Out Of stock
Descriere
Referinte :
Asiguram montajul  pentru Automatizari pentru porti cu greutati pina la 300 kg pe canat in Constanta si vanzare de astfel de sisteme in  judetele limitrofe
Executam  montaj pentru automatizari de porti culisante dar si  vanzarea de pachete complete de automatizari pentru porti culisante in toata tara.
Specificatii:
Portile culisante necesita automatizari flexibile, capabile sa controleze structuri de diverse marimi, diferite intensitati de trafic si conditii atmosferice instabile, asigurand intotdeauna conditiile optime de siguranta a utilizarii, functionalitate si rezistenta.
Caracteristici produs :
Gama Cross a sistemelor de Automatizare pentru porti culisante acopera un intreg evantai de nevoi in context rezidential, comercial sau industrial, prin caracteristicile tehnice ce includ:
Encoder
Design rafinat
Lampa (optionala)

Panou de comanda incorporat cu o gama larga de functii
Baterie in cazul caderilor de curent
Carcasa externa din ABS rezistenta la schimbarile meteo.
Concluzii;
Automatizarea pentru porti culisante este ideala atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru cele industriale. Deblocarea sistemului de automatizare pentru porti culisante este facila la cheie prin deschiderea situata central.Accesoriile de fixare speciale ale sistemului de automatizare pentru porti culisante pentru capatul de cursa permit un reglaj perfect.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura