Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi industriale rapide cu impachetare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditec
Out Of stock
Descriere
Viteza si fiabilitate

Usile cu impachetare rapida Traffic sunt flexibile si solide, asigurand fiabilitatea pe termen indelungat. Robusta si de incredere, Traffic este usa inteligenta pentru intrari de dimensiuni medii si mari.

Fiind compusa dintr-o cortina flexibila cu sectiuni modulare si insertii de structuri tubulare metalice rezistente, modularitatea cortinei permite o varietate mare de aranjamente pentru oricare din suita de aplicatii. Traffic arata o mare flexibilitate in functionare, aceasta fiind realizata prin legaturile flexibile dintre sectiunile cortinei, iar intre sectiunile de poliester avand si sectiuni transparente din PVC.

Cortinele sunt disponibile in versiunea standard de rezistenta la vant, dar in functie de necesitati se pot livra si cortine cu o resistenta marita la vant.
Instalare usoara si rapida: grinda transversala montata deasupra tocurilor viguroase face ca instalarea usii sa fie foarte usoara. Toate mecanismele de transmisie sunt inchise si protejate. Sistemul electric cu fire polarizate asigura o conectare sigura si facila.

Siguranta si fiabilitate mare: Structura integrata robusta a Traffic-ului poate face fata unei functionari extreme. Sistemul de deschidere de urgenta disponibil pe ambele parti ale usii asigura redeschiderea semi-automata a usii actionand sistemul cu contragreutati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura