Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi pliante din otel - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Horman
Out Of stock
Descriere
Uşi pliante din oţel
Multifuncţionalăîntre uşile pliante.
Uşi pliante din aluminiu
Linii clare în design şi culoare.

Uşi pentru staţii de pompieri
Întotdeauna rapide şi de încredere.
Uşă pliantă rapidă tip AFA
Din aluminiu - rapidăşi reprezentativă.

Uşile pliante se recomandă mai ales pentru halele cu o înălţime a tavanului redusă. Avantaj: la uşile cu o deschidere spre exterior spaţiul din interior poate fi folosit la întreaga sa capacitate. Programul uşilor pliante de la Hörmann vă oferă multiple variante şi acoperă o gamă largă de dimensiuni. Uşile pliante din oţel sunt robuste, uşor de întreţinut şi economice. Uşile pliante pentru staţiile de pompieri se deschid rapid şi sunt de încredere. Uşile pliante din aluminiu sunt reprezentative pentru o arhitectură elegantă. Cele rapide AFA combinăîn mod armonios aspectul plăcut cu rapiditatea deschiderii.

Construcţie sandwich cu miez din spumă poliuretanică dură.

Uşile culisante cu pereţi dubli se folosesc la hale încălzite pentru reducerea costurilor la energie. Această construcţie are o grosime de 55 mm şi se execută cu 1 sau 2 canate. Pereţii dubli ai canatelor sunt consolidaţi între ei datorită spumei poliuretanice. Astfel rezultă un element de construcţie de înaltă rezisteţă la flambare şi cu izolaţie termică optimă.

În comparaţie cu uşa mai grea tip KSM, varianta KSP are o încărcare redusă la buiandrug şi poate acoperi deschideri mai mari.
Uşa se acţionează manual.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura