Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pereti transparenti Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Eurotenda
Out Of stock
Descriere
Pentru actionarea lor, se folosesc console laterale cu prindere fixa. Cele standard au dimensiuni variabile, inaltimea putand ajunge pana la 3,5 m.

Peste aceasta inaltime se utilizeaza console mari, care permit rularea materialului.Pentru latimi maxime ale peretelui de pana la 5 metri, consolele contin un ax rotund de 70 mm in diametru, pe care este fixat cristalul. Pentru latimi mai mari de 5 metri, se utilizeaza un tub de rulare de 85 mm.

Actionarea se realizeaza cu ajutorul unei manivele. Dimensiunea manivelei poate varia intre: 1,2 m; 1,4 m; 1,6 m; 1,8 m; 2 m; 2,2 m sau 2,5 m.

In partea de jos, fixarea se realizeaza cu doua carlige, care prind bara terminala.

Pe lateral nu sunt prevazute capse sau alte mjloace de fixare. Se poate folosi o consola de mijloc, care micsoreaza distanta intre cei doi pereti.
Cand peretele intra in fabricatie, se ia in calcul si latimea dintre console. Trebuie respectat faptul ca dimensiunea cristalului va fi cu 8 cm mai mica decat cea a consolelor.

Pentru calculul aproximativ al costului, se adauga la dimensiunea necesara 70 cm pe inaltime, daca are sort, sau 50 cm, daca nu are sort. Acest adaos este important pentru rularea pe tub. In cazul latimii, se ia in calcul latimea consolei.
In partea de jos, peretele contine o bara metalica.
Culorile standard ale consolelor si carligelor sunt alb sau maro.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura