Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie PVC Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gealan
Out Of stock
Descriere
Tamplarie PVC Constanta

Pret: 1.00 USD

Model: S 3000

Telefon: 0341806801, 0722269747


Detalii produs
Sistemul S 3000

Sistemul de profile cu 3 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm, se evidentiaza atat prin usurinta cu care se prelucreaza profilele din PVC in procesul de executie al ferestrelor si usilor dar si prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite.

Sistemul de profile S 3000 ofera optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare. Acesta este adecvat dotarii cu ferestre si usi atat a cladirilor moderne, cladirilor in stil rustic dar si cladirilor vechi la care se impune pastrarea stilui arhitectural.

Cele doua planuri de etansare realizate cu garnituri continue, care nu ies in evidenta, asigura o protectie optima impotriva ploii torentiale si a curentului de aer.

Faltul tocului este neted si fara canturi ceea ce permite o curatare usoara.

Se folosesc mecanisme de inchidere cu actionare pe tot conturul ferestrei.

Acestea sunt prevazute cu dispozitive de siguranta pentru a fi evitate manevrarile incorecte, asigurandu-se in acelasi timp o exploatare usoara si o securitate totala a ferestrei.

Alaturi de geamurile izolatoare standard se pot folosi in cazul unor cereri speciale de izolatie termica, fonica si antiefractie, geamuri speciale cu grosimi de pana la 48 mm.

Ferestrele pot fi prevazute cu rulouri exterioare, plase contra insectelor, glafuri interioare si exterioare, si dispozitiv de aerisire automata GECCO (GEalan Clima COntrol).

Pentru usi se pot folosi mecanisme de inchidere atat in partea superioara a usii cat si in pardoseala si perimetral pentru o securitate inalta.

De asemenea usile pot fi prevazute cu prag de aluminiu, prag magnetic sau perii in cazul in care se opteaza pentru o usa fara prag.

Pentru un design atragator geamurile se pot combina cu paneluri speciale pentru usi.

Profilele sistemului S 3000 sunt livrate standard din depozit in 12 culori si 7 variante de decor lemn.

Avantajele sistemului S 3000:

Izolatie termica si fonica foarte buna datorita proprietatilor excelente ale materialului profilului, a geometriei camerelor interioare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura