Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grilaje geam

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gamaterm
Out Of stock
Descriere
Chiar daca fier forjat este un material greu si rece, el este calmat de paleta cromatica, iar sarea si piperul sunt micile obiecte, cele care atrag inevitabil privirea, cele care asteapta cu nerabdare sa surprinda cu o unica si sublimata emotie artistica.

Stilul si distinctia unui grilaj fier forjat este unica,iar prin folosirea grilajelor fier forjat , oferiti exteriorului locuintei dumneavoastra distinctie si rafinament, protectia impotriva raufacatorilor fiind maximizata.

Parfum de epoca sau redefinire inovatie sau traditie?... intrebari si raspunsuri cu care designerii de fier forjat nu inceteaza sa sustina un dialog estetic. Grilajele de fier forjat impreuna cu decorul exterior al locuintei dumneavoastra trebuie sa fie intotdeauna coerente si echilibrate, oferind alternative de stil si rafinament.

Conform celei mai simple definitii ale “fierului forjat” acesta este tipul specific de fier si materialul traditional al fierarului. Fierul lucrat, literar inseamna fier forjat , termen care se refera la metoda de fabricare a metalului prin lucrarea lui repetata sub actiunea ciocanului.

In trecut, munca fierarului, prin urmare, a devenit cunoscuta ca Feronerie, un nume care a persistat pentru acest tip de arta chiar daca metalul utilizat putea si sa nu fie metal forjat. Azi cel mai utilizat material al fierarilor este otelul care a devenit un produs industrial ieftin caruia ii lipsesc multe virtuti ale predecesorului sau.
Din punct de vedere istoric fierul forjat era prelucrat de fierari utilizand tehnici traditionale atat in forjare cat si in constructie pentru a crea ”Lucrari Decorative din Fier Forjat”.

O gama larga de modele in nenumarate forme, imbina utilul cu placutul oferind unicitate si stil locuintei!Noi realizam porti si garduri masive,balustrade, scari si balcoane, grilaje si copertine ,in formele prezentate in cataloagele nostre sau in oricare alta in functie de dorintele clientilor.In imaginile de mai sus puteti vedea cateva din modelele pe care firma noastra le poate oferii.Calitatea si pretul cel mai scazut de pe piata sunt garantat!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura