Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa de garaj rulou Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Alexiana
Out Of stock
Descriere
Usa de garaj de tip rulou se deshide si se inchide prin intermediul rularii covorului de lamele de aluminiu pe axul central.

Datorita posibilitatilor diverse de aplicabilitate, usile de garaj tip rulou pot fi folosite atat pentru inchiderea garajelor cat si pentru inchiderea spatiilor comerciale si industriale.

Usa de garaj reprezinta un element foarte important in cadrul amenajarilor exterioare de calitate iar gama de culori va permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.

Avantaje usi garaj tip rulou
Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra.

Confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica.

Usile de garaj tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Prin modalitatea de inchidere-deschidere, spatiul ocupat de usile de garaj este foarte mic iar accesibilitatea este sporita.

Alexiana Group este producator direct si distribuitor de usi garaj tip rulou si usi garaj sectionale, astfel ca preturile se afla printre cele mai bune din tara.

Montajul usilor de garaj de catre firma noastra ofera astfel o calitate deosebita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura