Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi de garaj rulou - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Alexiana
Out Of stock
Descriere
Fiind confecţionată din aluminiu, usa de garaj(rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic şi fonic, având lamelele umplute cu spumă poliuretanică. Dotată standard cu motor şi acţionare manuală, uşa de garaj este un element foarte important în cadrul amenajărilor interioare de calitate, iar gama de culori vă permite înviorarea peisajului casei dumneavoastră.

Opţional, uşa poate fi echipată cu:
- acţionare prin telecomandă;
- barieră electro-optică;
- întrerupător cu cheie;
- centrală cu unul sau cu două canale;
- avertizor luminos;
- profil cu fante pentru aerisire;
- profil transparent pentru iluminare.

Recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor, uşile de garaj tip rulou reprezintă alegerea ideală în echiparea garajului dumneavoastră cu acest sistem elegant şi comod de închidere-deschidere.

Usile tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.

Cautam in permanenta noi parteneri pentru extinderea ariei de distributie a produselor noastre.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura