Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi de garaj Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditec
Out Of stock
Descriere
O varietate de avantaje practice surprinzatoare
Aceste usi de garaj de top inlocuiesc usile traditionale de garaj si ofera o varietate de avantaje practice surprinzatoare.

Acces usor si eficient: tot ce ai de facut pentru a deschide si inchide garajul intr-un mod silentios este sa atingi usor telecomanda.

Versiunile de usi de garaj manuale sunt, de asemenea, usor de manevrat, pentru ca sunt echilibrate cu un sistem de arcuri de torsiune.

Conditiile extreme nu reprezinta o problema: gheata si zapada nu sunt obstacole pentru usile de garaj sectionale.

Mai multa protectie pentru mediu: Usile de garaj sectionale rezidentiale sunt robuste si extrem de rezistente la intemperii.

Au o excelenta izolare termica si fonica datorita panourilor izolante (din otel sau lemn), care extind durata de viata si imbunatatesc conditiile din interior si, de asemenea, reduc costurile de energie.

Pentru cladirile noi sau renovate, usile de garaj sectionale rezidentiale sunt practice si flexibile, ele aduc un plus de estetism cladirilor si, de asemenea, inlocuiesc rapid si eficient usile de garaj traditionale.

Control si siguranta suplimentara sunt oferite de gama larga de accesorii: de la actionarea manuala ergonomica pina la sisteme de comanda si securitate.

Toate accesoriile originale au fost create pentru a imbunatati performantele, pentru a asigura rezistenta pe termen lung si pentru a creste siguranta operatiunilor.

Usile e garaj sectionale aduc un plus la imaginea si functionalitatea cladirii si vin in intampinarea oricarei exigente.

Designul si solutiile variate ale usilor de garaj serctionale prezentate, cu variantele de otel sau lemn, permit o integrare estetica perfecta in orice structura arhitecturala, fie ea clasica, rustica sau moderna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura