Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi industriale multifunctionale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Diere
Out Of stock
Descriere
Usi industriale
multifunctionale

Usile multifunctionale completeaza gama usilor antifoc, ideale pentru incaperile tipice medii simple sau duble. Reprezinta o solutie flexibila pentru spatii comerciale si cladiri publice si private.

Usa multifunctionala este o usa din metal galvanizat, vopsita pe ambele parti. Multumita tocului alcatuit din patru bucati, cu tronsonul din parte de jos ce poate fi desurubat si eliminate, acest tip de usa este extrem de flexibila si poate avea intrebuintari multiple.


Pot fi utilizate imediat si configurate pentru deschidere chiar inainte de montare, ceea ce duce la eficientizarea spatiului de depozitare nefiind necesar a se face diferenta intre usile cu deschidere pe dreapta si cele pe stanga. Pot fi montate pe tocuri incastrate sau prinse in suruburi.

Sunt disponibile numai in dimensiuni standard pentru dimensiune de gol, cu rezistenta tipica de otel, intr-o varietate mare de culori si manere din gama produselor antipanica.

Standardizarea usilor tehnice ne permite sa avem produse mereu in stoc si va da voua posibilitatea de a regla usa la fata locului. Puteti determina deschiderea sau adauga bare antipanica chiar in momentul montajului.

Schita Tehnica

Schita Tehnica #3
Schita Tehnica #4
Caracteristici Tehnice

Usile multifunctionale se conformeaza standardelor. Dispun de tocuri in patru laturi din otel galvanizat, vopsit, cu profil Z si cu tronsonul de jos ce poate fi detasat prin suruburi de gaurile de fixare, cheder termoexpandabil, 3 balamale standard ajustabile in inaltime cu rulmenti si cu amortizor incorporat.

Usile multifunctionale sunt vopsite cu pulbere epoxi –poliester in sidefiu, apropiat de RAL 9010 si au folie de protectie ce se elimina la montare.

Ofera izolare de mare calitate cu un singur punct de blocare, cu cilindru fals de Yala din pvc pentru cheie patentata, manere antipanica din rasina neagra.

Componentele interne nu trebuie expuse la soare sau ploaie, pe niciun perete. Deschiderea de dreapta sau stanga poate fi decisa la locul de montaj, existand un standard acceptat in ambele parti.

Grosimea usii este de 65 mm, iar usa impreuna cu tocul este de 70 mm. Optionale: bara antipanica, amortizor, placi de deschidere pentru picior, vopsire pe orice culoare RAL.

Usile multifunctionale sunt disponibile doar in dimensiuni standard.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura