Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii si montaj pereti cortina - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
Tamplarie pvc gealan constanta
Out Of stock
Descriere
Reparatii si montaj Pereti Cortina

Sistemele de pereti cortina pot fi realizate:

• cu aspect exterior fie de perete cortina semistructural, fie de perete cortina structural si aspect de tamplarie clasica la interior;
Pereti cortina
        
Pereti cortina standard:au aplicatie in constructii verticale, inclinate pozitiv sau negativ si constructii cu suprafete tridimensionale.        

Latimea vizibila este de 50mm sau 60 mm. Sistemul este izolant prin intermediul compartimentelor de aer si a geamului izolant tip termopan.

Geamul de la    6 mm pana la 50 mm grosime cu etansare cu garnituri EPDM.

Acest tip de perete cortina are patru posibilitati diferite de profile de mascare: standard (3 marimi), rotunjite, eliptice, plate la care sunt vizibile suruburile. Acest tip de perete cortina da posibilitatea realizarii unor de structuri tridimensionale foarte complexe.
                
Pereti cortina cu un nivel inalt de izolare au aplicatie in constructii verticale, inclinate pozitiv sau negativ si constructii cu suprafete tridimensionale.

Latimea vizibila este de 50 mm. Izolarea termica este realizata prin intermediul compartimentelor de aer si a geamului termoizolant cu grosimi de la 20 mm la 32 mm.

Este disponibil in toata gama culorilor RAL lucioase si mate, culori metalice si anodizari. Este posibila si vopsirea in doua culori diferite pentru interior-exterior.
                
Pereti cortina cu linie orizontala:este un sistem din aluminiu  la care sunt vizibile elementele structurale orizontale. Are aplicabilitate la pereti verticali sau inclinati.

Latimea vizibila este orizontal de 50 mm si vertical o garnitura ingusta neagra. Sistemul este deasemenea termoizolant prin  intermediul compartimentelor de aer si a geamului cu o grosime de la 22 mm pana la 40 mm cu garnituri EPDM.
                
Pereti cortina structural sau semistructural cu geam termopan folosit pentru suprafete verticale si inclinate.

Suprafata exterioara a constructiei este plana in totalitate, vizibile fiind numai sticla si garniturile EPDM inguste dintre folia de sticla dand impresia unui perete intreg din sticla. Geamul de la 6mm la 8 mm si de la 24 la 27 mm grosime, etansarea realizandu-se cu silicon structural.

Deschiderile la acest tip de perete cortina sunt: ferestre basculante la partea inferioara cu deschidere spre exterior.

Exista posibilitatea realizarii de structuri tridimensionale foarte complexe, in toata gama culorilor RAL.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura