Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi culisante antifoc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Diere
Out Of stock
Descriere
In orice regiune industializata a devenit obligatoriu folosirea de usi antifoc.

Dispozitivele de iesire, cunoscute ca bare sau manere antipanica reprezinta un element esential de siguranta si o masura importanta de securitate. Proprietarii pot astfel sa controleze accesul si evacuarea in cladiri.

Dierre este probabil cel mai cunoscut nume atunci cand vorbim de usi antifoc. Usile Dierre sunt de o calitate ridicata dar dispun si de un design demn de apreciat specific italienilor.

Majoritatea cladirilor comerciale au una sau mai multe usi antifoc. Golurile de usa trebuie sa fie izolate cu usi antifoc fabricate din componente neinflamabile pentru prevenirea focului.

Fiecare piesa din alcatuirea usii, de la materialul din care sunt alcatuite pana la cele mai mici suruburi trebuie sa fie special proiectate astfel incat sa suporte caldura si flacarile dar sa functioneze la parametri normali.

Aici includem si dispozitive de iesire (bare, manere), care sunt obligatorii la cladirile comerciale.

Orice tara industrializata dispune de norme de prevenire si protectie a incendiilor si impune standarde ale echipamentelor si calitatilor acestor usi.

De cele mai multe ori asta inseamna testarea prin expunere la temperaturi mari, in mai multe faze de timp. Clasificarea se face dupa cum se previne imprastierea focului si dupa cat timp mai pot fi utilizate.

Toate companiile producatoare de elemente de securitate antifoc trebuie sa se conformeze acestor norme specifice fiecarei tari.

La inlocuirea oricarei componente a acestei usi trebuie avut in vedere ca piesele noi sa aiba, de asemeni, aceleasi calitati cu piesele originale.

Un alt motiv de ingrijorare pentru dispozitivele de iesire si usile comerciale consta in abilitatea de a-si mentine functiile sub presiunea focului si a utilizarii mecanice.

Barele antipanica pot fi supuse la mari presiuni la aparitia unor incidente.

Usile antifoc vor fi utilizate de cativa, cateva sute sau cateva mii de oameni in cazul unui incendiu in functie de dimensiunea cladirii. Ele trebuie sa poata suporta si uzura intalnita pentru situatii de acest gen.

La achizitionarea oricareui produs pentru calitati antifoc trebuie sa aveti in vedere trei mari elemente: rezistenta, etanseitate si izolare.

Verificati ca toate componentele usii sa fie de acelasi nivel de calitate (toate sa reziste 120 de minute sau 60, dupa caz) pentru ca o componeta mai slaba va duce la pierderea calitatilor intregii usi.

In general aceste informatii sunt specificate pe fiecare produs in parte, fie el accesoriu sau foaie de usa.
Usi antifoc culisante

Usile antifoc culisante reprezinta solutia ideala pentru compartimentarea spatiilor de dimensiuni mari. Posibilitatea utilizarii spatiului necesar unei usi batante normale pentru a se deschide, face ca aceste usi sa fie atat de apreciate.

Asadar sunt folosite cu precadere in spatiile industriale si comerciale, la depozite si oriunde e necesara utilizarea la maximum a spatiului. Acestea pot fi utilizate simple sau duble, pot fi actionate cu motor, cu sau fara usa pietonala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura