Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi antifoc din lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Depozit de usi
Out Of stock
Descriere
Usi antifoc din lemn

Hoteluri si comunitate. Aici este cea mai mare nevoie de o maxima protectie anti-incendiu, împreuna cu crearea unor spatii placute, îngrijite si functionale.

Usa rezistenta la foc este creata în acest scop.

Structura sa este puternica si rezistenta - certificata REI 30 si 60 la standardul UNI 9723, chiar si în versiunea izolata fonic – se naste dintr-un sistem de tehnologii si dispozitive de avangarda.

Miezul sau poate fi îmbracat dupa preferinte, pentru a se armoniza cu mediul si a oglindi stilul dumneavoastra. Caracteristicile tehnice de avangarda si studiul atent al fiecarei componente constituie forta si protectia usilor antifoc.

Usi create pentru a va ajuta sa va simtiti linistiti în orice situatie si a face sederea oaspetilor dumneavoastra sigura si placuta din orice punct de vedere.

O varietate de modele si în cazul manerelor cu diverse combinatii, în alama lustruita sau crom, la care se pot monta broaste cu functie anti-panica, normale, electronice cu card magnetic sau dispozitiv electronic de închidere.

Broastele disponibile în lista pot fi de tip normal sau anti-panica, iar, la cerere, pe usile antifoc din lemn se poate monta orice tip de broasca folosita în lume.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura