Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi vitrate antifoc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dep usi
Out Of stock
Descriere
Usi antifoc vitrate

Usile vitrate reprezinta o solutie ce imbina calitatile unei usi antifoc cu una de vizibilitate ridicata. Sunt ideale pentru spitale, restaurante, birouri publice sau private si oriunde e necesara transparenta.

Sunt necesare la impartirea spatiilor de medii si mari dimensiuni, tipice pentru usi simple si usi duble, cu lumina si supralumina, cu maner sau de tipul usilor cu bara antipanica. Nu exista standard de dimensiune iar pretul este calculat pe metru patrat.

Aceste usi antifoc vitrate permit o gama larga de personalizari de la usi Frantuzesti cu lumina si supralumina, la cele cu panouri fixe fixate pe marginile peretilor sau pe coridoare.

Faptul ca sticla este complet transparenta permite finisarea acesteia prin vopsire, in portocaliu, albastru sau orice culoare va poate trece prin minte. Este o usa cu o vasta arie de utilizare pentru necesitatile oricarui proiect, intr-o gama larga de finisaje, culori si accesorii.

Usile vitrate garanteaza maximul de securitate si este cea mai completa usa de sticla din gama ei.

Schita Tehnica

Schita Tehnica #3
Schita Tehnica #4
Caracteristici Tehnice

Usi cu aprobare pentru calitatile antifoc conform standardului UNI 9723 din MD 14/12/93 si certificata in numeroase tari europene.

Accesoriile standard si caracteristicile tehnice sunt disponibile ca pentru toate produsele din oferta noastra.

Cadrul este din otel galvanizat cu izolatie termica exterioara realizata dintr-un profil Z-T-L. Dispun de 3 balamale reglabile in latime si inaltime prin rulmenti pe bile, auto – inchidere prin amortizor si de asemeni auto – inchidere suplimentara prin intermediul unor balamale pe arcuri centrale precum si cadru standard cu legaturi in trei puncte.

Aceste usi sunt dotate cu cadru din otel galvanizat ca suport de rezistenta pentru sticla, cu izolatie termica realizata dintr-un profi Z-TL, cu sistem de blocare inglobat, cu Yala cilindrica si 3 chei, cu manere antipanica pe placa de rasina negru opac, cu protectie pentru anti-fum cald.

Usile si rama sunt pictate deopotriva cu pulbere epoxi- poliester intr-o culoare similara cu fildesul, foarte apropiata de RAL 9010.

La instalarea pe peretii interni care nu sunt expusi la soare sau ploaie deschiderea trebuie vazuta din interior. Usile REI 30/60 au grosimea de 55mm pe cand cele de REI 90/120 au 80 mm.

Optionale: Rama fixata de toc sau o alta sub-rama (atentie la dimensiunea de gol si la masurarea tocului), rama de extindere prinsa in suruburi(recomandata pentru pereti de beton sau vechi), maner sau bara anti-panica, amortizor incorporat in balama, incuietoare electronica pentru controlul accesului, luminator si supralumina, sticla clara de exterior pentru expunere la soare, sticla reflexiva pentru exterior pentru expunere la soare, sticla colorata, sticla opaca, sticla sablata, sticla colorata in orice culoare RAL, sticla la dimensiuni non-standard.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura