Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi automate batante sprint Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Siatec
Out Of stock
Descriere
Usi automate batante sprint constanta
Alte informatii
Manual tehnic usi automate batante Sprint
Usi automate batante

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii
contact Automatizari comfortabile de dimensiuni si greutate reduse

Destinat utilizarii in context rezidential, modelul de usi automate batante Sprint este dotat cu o baterie suplimentara in interiorul automatizarii care are un comutator ON/OFF foarte usor accesibil. Trecerea dintr-un loc in altul devine un proces practic si comfortabil. Se pot selecta modurile “Low Energy” sau “Push and Go”: functia “Low Energy” permite inchiderea si deschiderea la viteza mica si cu consum redus de energie – o functie esentiala in prezenta persoanelor cu dizabilitati motorii.

Functia Push and Go este o dotare standard indispensabila acolo unde se doreste deschiderea automata printr-un impuls manual initial. Practic, sigur si fiabil: modelul Sprint are in dotarile standard un sistem anti-impact care constituie un plus la nivelul de siguranta, fiabilitatea se reflecta prin aceea ca automatizarea functioneaza chiar si in cazul unei pene de curent.

Acestea si alte caracteristici distinctive fac din Sprint una dintre cele mai performante automatizari pentru usi batante in sectorul rezidential. Push and Go - Ajunge un impuls manual pentru ca usa sa se deschida automat
Low Energy - Deschiderea si inchiderea se fac la viteza redusa si cu consum mic de energie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura