Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizare porti batante cu canate Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sistemele de automatizare pentru porti, usi de garaj maresc confortul, economisesc timpul dumneavoastra si pot oferi un anumit control asupra accesului auto. Un ciclu de operatii poate fi evitat prin apasarea unui buton.
Motoare cu brat articulat pentru automatizarea portilor batante cu canate pina la 2,3 mn constanta
Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie automatizarile pentru porti batante cu canate  sunt: utilizare comoda si flexibilitate.

Automatizari electromecanice ireversibile pentru porti batante, ele reprezinta solutia ideala pentru utilizare frecventa.
Executam montaje in constanta fara costuri suplimentare de deplasare

Silentioase si robuste, sunt usor de instalat si pot fi conectate la orice aplicatie, indiferent de complexitate, cum ar fi canatele foarte mari sau stalpii din plumb.
Estetic, versatil, usor de utilizat, Facil, dupa cum evidentiaza si numele, este o automatizare electromecanica ireversibila pentru porti batante cu canaturi pana la 2, 3 m. Se muleaza perfect pe necesitatile clientului. Sistemul manual cu cheie este localizat pe partea frontala a unitatii pentru a facilita accesul.
Carcasa din ABS ofera un nivel inalt de protectie, in timp ce design-ul cu linii simple face ca unitatea sa se potriveasca pentru orice tip de structura – clasica sau moderna. In versiunea a.c., panoul de comanda electronic E2, situat in interiorul automatizarii, poate fi indepartat pentru a asigura un acces mai usor .
Setul pentru AUTOMATIZARE POARTA BATANTA CU CANATE contine motoare si accesorii de comanda si siguranta necesare pentru realizarea unui sistem de baza ,care poate fi suplimentat ulterior in conformitate cu cerintele clientului sau cu normele in vigoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura