Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizare porti batante cu sistem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3200 lei Lei
Brand
NICE
Out Of stock
Descriere
Portile batante necesita un grad de atentie ridicat la motorizare, fiindca sunt supuse atat intemperiilor cat si unui trafic intens.

cameI va propune o gama completa de automatizari pentru porti batante astfel incat sa garanteze instalarea facila de porti de orice dimensiune si pentru orice intensitate de trafic.

Motoare cu brat articulat pentru automatizarea portilor batante cu canate pina la 2,3 m.

Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie automatizarile in cazul portilor batante sunt: utilizare comoda si flexibilitate,rezistenta in timp si pretul accesibil.

Automatizari electromecanice ireversibile pentru porti batante, ele reprezinta solutia ideala pentru utilizare frecventa.

Automatizarile pentru porti batante came sunt usor de instalat si pot fi conectate la orice aplicatie, indiferent de complexitate.kitt-ul de automatizare pentru porti batante prezinta avantajul ca poate fi montat chiar si in situatii exceptionale cum ar fi canatele foarte mari sau stalpii din plumb.

Estetic, versatil, usor de utilizat, Facil, dupa cum evidentiaza si numele, este o automatizare electromecanica ireversibila pentru porti batante cu canaturi pana la 2, 3 m.

Se muleaza perfect pe necesitatile clientului. Sistemul manual cu cheie este localizat pe partea frontala a unitatii pentru a facilita accesul.

Carcasa din ABS ofera un nivel inalt de protectie, in timp ce design-ul cu linii simple face ca unitatea sa se potriveasca pentru orice tip de structura - clasica sau moderna.

Pentru informatii suplimentare referitoare la automatizarile pentru porti batante va invitam la sediul nostru sau va stam la dispozitie la nr de tel afisat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura