Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Porti culisante in consola - Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Repede şi sigur la intrarea în curte.

Cunoaşteţi situaţia: plouă ... indiferent dacă sosiţi sau trebuie să plecaţi, ... trebuie să coborâţi, să deschideţi poarta, să scoateţi maşina afară sau să o băgaţi înăuntru ... să coborâţi din nou, să închideţi poarta.

Faceţi-vă viaţa mai confortabilă - şi mai sigură.

Cu o acţionarea Hörmann pentru poartă glisantă vă deschideţi şi vă închideţi poarta de intrare în curte fără să vă opriţi - comod ca şi cu telecomanda televizorului.

Acţionarea electrică Hörmann pentru porţi culisante de intrare în curte se evidenţiază printr-o carcasă robustă şi compactă, combinaţie de aluminiu cu material plastic şi o electronică de încredere.

Alt avantaj al conceptului acţionării acesteia este flexibilitatea de instalare a cremalierei la construcţia porţii dumneavoastră. Toate sunt, bineînţeles, rezistente la intemperii: carcasa, cremaliera, consola.

Materialul de fixare este din oţel inoxidabil.

În plus: acţionarea electrică este fără întreţinere. După deschiderea completă poarta are o mică reversie şi la închidere merge cu viteză redusă înaintea opririi.

La atingerea unui obstacol poarta se opreşte imediat şi se mişcă în direcţie opusă pentru a elibera obstacolul.

În dotarea standard se livrează cu telecomandă

Mai mult confort pentru costuri minime
Dacă beneficiaţi de o uşă de garaj, poartă de intrare în curte şi uşă de intrare în casă Hörmann, atunci nu aveţi nevoie decât de o singură telecomadă.

Nu aveţi nevoie de receptor suplimentar şi economisiţi adaptarea pentru alte sisteme de altă provenienţă. Aceasta economiseşte timp, bani şi nervi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura