Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii porti culisante cu telecomanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Brand
Bft
Out Of stock
Descriere
Reparatii si montaje pentru porti culisante cu telecomanda

Repede si sigur la intrarea in curte.

Cunoasteti situatia: ploua ... indiferent daca sositi sau trebuie sa plecati, ... trebuie sa coborati, sa deschideti poarta, sa scoateti masina afara sau sa o bagati inauntru ... sa coborati din nou, sa inchideti poarta.

Faceti-va viata mai confortabila - si mai sigura.

Cu o actionarea Hörmann pentru poarta glisanta va deschideti si va inchideti poarta de intrare in curte fara sa va opriti - comod ca si cu telecomanda televizorului.

Actionarea electrica Hörmann pentru porti culisante de intrare in curte se evidentiaza printr-o carcasa robusta si compacta, combinatie de aluminiu cu material plastic si o electronica de incredere.

Alt avantaj al conceptului actionarii acesteia este flexibilitatea de instalare a cremalierei la constructia portii dumneavoastra. Toate sunt, bineinteles, rezistente la intemperii: carcasa, cremaliera, consola.

Materialul de fixare este din otel inoxidabil.

In plus: actionarea electrica este fara intretinere. Dupa deschiderea completa poarta are o mica reversie si la inchidere merge cu viteza redusa inaintea opririi.

La atingerea unui obstacol poarta se opreste imediat si se misca in directie opusa pentru a elibera obstacolul.

In dotarea standard se livreaza cu telecomanda
Mai mult confort pentru costuri minime
Daca beneficiati de o usa de garaj, poarta de intrare in curte si usa de intrare in casa Hörmann, atunci nu aveti nevoie decat de o singura telecomada.

Nu aveti nevoie de receptor suplimentar si economisiti adaptarea pentru alte sisteme de alta provenienta. Aceasta economiseste timp, bani si nervi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura