Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi automate curbe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Siatec
Out Of stock
Descriere
Intrari fascinante din punct de vedere estetic
Cu Volo proiectantii si arhitectii pot sa isi creeze pe loc o structura proprie de usa curba, pentru o integrare completa si eficienta a proiectului in structura reala existenta.

Sistemul Volo este utilizat pentru automatizarea unor intrari importante, fascinante din punct de vedere estetic, unde alunecarea canaturilor automate nu trebuie sa deranjeze armonia intregului prin miscari bruste. Utilizarea tehnologiei a permis modelului VOLO obtinerea miscarii armonioase si posibilitatea de a oferi siguranta in timp. Miscarea „cu curea” permite modelului VOLO obtinerea unor goluri de trecere mai ample, egale cu raza, garantand proiectantului o exploatare mai buna a spatiului destinat intrarii.
Recomandata pentru spatiile cu trafic foarte intens, cu o inaltime a automatizarii de doar 10 cm (18 cm pentru usi de dimensiuni mari), cu doua canate mobile (cu sau fara canate fixe), cu automatizare redundanta optionala, unghi de curbura al automatizarii la maximum 240 , usa VOLO se inscrie in mod cert in gama produselor de top. Automatizarea VOLO se adapteaza usor golului de trecere fructificand tot spatiul disponibil.

Gratie elementelor electromecanice, curelei dintate confectionata din material sintetic, rolelor de culisare din nylon armat si unitatii electronice cu microprocesor, automatizarea functioneaza sigur si silentios timp indelungat. Fascinatia canatului curbat in miscare, silentiozitatea cu care opereaza si delicatetea miscarilor capteaza atentia si confera eleganta intrarii. Hoteluri, restaurante, spatii de birouri si edificii culturale reprezinta tot atatea posibilitati de aplicare pentru aceasta automatizare deosebita.


Caracteristici distinctive:
inaltimea automatizarii de doar 10 cm (18 cm pentru usi de dimensiuni mari)
este disponibila versiunea cu doua canate mobile cu sau fara canate fixe
componentele sunt testate si utilizate deja in cadrul sistemelor automate Bis si Ten
pentru miscarea canatelor se folosesc curele dintate confectionate din material sintetic si role de culisare din nylon armat
cu automatizare redundanta optionala
unghi de curbura al automatizarii la maximum 240
Inapoi la categoria de produse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura