Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi automate rotative Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Siatec
Out Of stock
Descriere
Solutia perfecta pentru intrarea in banci, hoteluri, centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri
Exeo este o gama de usi automate rotative de top care îmbina în mod optim inovatia tehnica cu estetismul si fiabilitatea.

Sistemul circular cu canaturi interne rotative poate fi livrat în versiune manuala sau automata, cu variante in 3 sau 4 canate cu diametru maxim de 4000 mm, structura autoportanta. Structura versiunii manuale este identica cu cea a versiunii automate, cu diferenta ca la versiunea manuala canaturile sunt puse în miscare prin împingere, în timp ce la versiunea automata miscarea este transmisa de un motoreductor pozitionat în partea superioara a structurii. Usa rotativa este constituita din trei structuri fundamentale: structura fixa, structura mobila si partea superioara.

Structura fixa este realizata din profile din aluminiu anodizat, cu curburi variabile în functie de diametrele cerute, iar în interiorul acestora se afla ranforsari din otel. Sticla curba antiefractie (5+5 mm) este foarte rezistenta gratie procedurii de asamblare PVB de 0,76 mm care integreaza cele doua grosimi într-un corp unic.

Structura mobila este constituita dintr-o unitate de sustinere centrala folosita ca ax vertical, care transmite greutatea totala a sectorului pe un rulment robust, pozitionat la baza si fixat rigid în pardoseala. Cele trei sau patru canaturi mobile, fixate pe unitatea de sustinere centrala, sunt realizate din profile din aluminiu astfel încât, în cazul în care se sparge unul din geamuri, acesta poate fi înlocuit extrem de usor. Pentru a satisface necesitatile referitoare la siguranta, canaturile pot fi apoi dotate cu un dispozitiv antipanica care permite deschiderea prin impingere. In caz de spargere, un senzor magnetic executa frinarea imediata. In partea exterioara a canaturilor mobile sunt pozitionate perii de etansare.

Structura superioara este realizata din cercuri robuste din otel ancorate rigid de structura fixa, ce au ca scop obtinerea unei rezistente ridicate a usii. Aceasta parte este mascata de o fasie din tabla vopsita. Toate conexiunile electrice sunt efectuate cu sisteme precablate care faciliteaza montajul. Tot sistemul este controlat de un panou electronic sofisticat ce gestioneaza orice miscare în conditii de maxima siguranta. In cazul in care o parte a usii se afla pozitionata în exterior, este disponibil un sistem de protectie contra intemperiilor.

Inapoi la categoria de produse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura