Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi automate culisante de interior Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ditec
Out Of stock
Descriere
Sistem polivalent modular
DOK este un sistem polivalent si modular adaptat pentru a pune in miscare intr-o maniera simpla, armonioasa si sigura orice sistem automatizat de intrare in limitele greutate/prestatii stabilite.
Aria de aplicatii este extrem de vasta: este posibila motorizarea unor usi de interior, obloane, ferestre, grilaje exterioare, usi pietonale, pereti mobili, cortine, usi pentru tunele industriale etc.

Sistemul DOK este compus dintr-o serie de componente simple ce se asambleaza pe baza unor cerinte specifice de instalare pentru a obtine configuratia care se adapteaza cel mai bine necesitatilor clientului. Rezultatul este un ghidaj motorizat confectional din aluminiu natur cu dimensiuni reduse si nivel estetic ridicat.

Poate fi asamblat in doua versiuni de baza:
DOK E, automatizare cu miscare elementara
Sistemul DOK E isi gaseste utilizarea optima in toate acele aplicatii unde nu este necesar un sistem sofisticat de gestiune si control a miscarii (exemplu: usi interioare, pereti mobili, grilaje de siguranta, obloane etc.). Este o automatizare foarte robusta care permite obtinerea unei miscari constante si sigure. Un dispozitiv suplimentar cu baterii garanteaza functionarea automatizarii in cazul caderii sursei principale de alimentare. Sistemul DOK E poate fi echipat cu nenumarate accesorii des utilizate: fotocelule, senzori de detectie, covoare cu senzori, butoane etc. alaturi de o serie numeroasa de accesorii specifice (suporti, perii de etansare, kit de imbinare, unitati de comanda care pot gestiona pana la 6 automatizari, capac de protectie, dispozive de blocare a canaturilor permitind astfel sistemului sa satisfaca cele mai diverse exigente aplicative.


DOK M, automatizare cu miscare „inteligenta”
Gratie sistemului de control cu microprocesor cu care este dotat, DOK M isi gaseste aplicabilitatea optima acolo unde este necesara o miscare usoara si controlata si la accelerare si la incetinire (exemplu: usi automate pietonale). Gratie reductorului si unitatii de comanda electronice intr-un bloc unic care se monteaza lateral si poate asamblat in diverse moduri: cu motoreductorul pozitionat axia,l cu motoreductorul pozitionat frontal, cu motoreductorul suprapus.
DOK M poate fi echipat cu o gama completa de accesorii de comanda si siguranta precum: radare, fotocelule, senzori, covoare cu senzori, butoane, selectori etc. alaturi de o serie numeroasa de accesorii specifice (blocator, sisteme de prindere, suporti etc.). Un sistem suplimentar cu baterie permite functionarea automatizarii in cazul caderii sursei principale de alimentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura