Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Yale electromecanice pentru usi camera de hotel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Resel
Out Of stock
Descriere
Sistemul produs de firma Resel  foloseste tehnologia cardurilor de proximitate MIFARE - PHILIPS:
yalele electromecanice de la usile camerelor au atasate cititoare de proximitate;
intrarea în camere se face folosind carduri de proximitate reutilizabile;
mânerele sau sildurile de la usi pot fi alese dintr-o foarte mare varietate de modele;
sistemul are o fiabilitate crescuta datorita lipsei contactului mecanic dintre cititor si card;
sistemul retine orele de intrare în camere ale oaspetilor si personalului hotelier.
Accesul în camere se face utilizând carduri de proximitate. În acest scop, usile camerelor de hotel sunt dotate cu cititoare de proximitate MIFARE si yale electrocecanice cu minere si silduri ce se pot alege dintr-o mare varietate de modele. Clientul poate chiar sa propuna propriile lui minere sau silduri.
Toate celelalte zone de agrement (sauna, fitnes, etc) din hotel, precum si cele accesibile exclusiv personalului hotelier pot fi dotate cu cititoare de proximitate montate pe perete produse de firma noastra.
Folosind un singur card de proximitate, clientii pot avea acces atît în camera de hotel cît si la piscina hotelului, sali de fitness, sauna, etc. precum si în parcarea hotelului.
Prin intermediul aplicatiei software proiectata de firma noastra si instalata pe un PC la RECEPTIA hotelului, se pot face cazari sau eliberari camere pe baza de card, rezervari cu sau fara plata unui avans, anulari rezervari. De asemenea se pot emite facturi clientilor la rezervare cu avans sau facturi finale la plecarea din hotel.
Aplicatia permite emiterea si/sau retragerea cardurilor atît pentru clienti cît si pentru personalul hotelului. Pe baza datelor colectate pe timpul utilizarii sistemului, aplicatia software poate furniza diverse rapoarte referitoare la: deplasarea clientilor si personalului hotelier în perimetrele controlate, gradul de ocupare zilnic, saptamânal sau lunar, carduri pierdute.

In curand soft pentru restaurant !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura