Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Yale hotel cu control acces

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Resel
Out Of stock
Descriere
Resel va ofera o gama variata de yale pentru usi de hotel, furnizand solutii pentru orice tip de usa de hotel. Ca urmare puteti alege modelul de yala care se potriveste cel mai bine tipului de usa cu care este dotat hotelul dumneavoastra.
Partea mecanica este fabricata in COREEA DE SUD.
Partea electronica si firmware-ul sunt produse de RESEL in ROMANIA.

Yala hotel model AMERICAN Yala hotel pentru usi cu
YALA INGROPATA

Yala hotel model EUROPEAN Yala UNIVERSALA

Pe langa yale de hotel Resel va mai ofera o aplicatie software de gestionare a accesului in camere precum si economizoare de energie.
Aplicatie software Economizor energie

Inscriptor carduri
Toate aceste facilitati aduc urmatoarele avantaje:
cresterea confortului clientilor;
controlul activitatii personalului hotelier;
reducerea consumurilor de energie electrica în camere.
Intrarea în camere se face folosind carduri sau taguri (brelocuri) de proximitate. Accesul în camere este mult mai facil, facându-se doar prin apropierea cardului/tagului de cititor. Fiabilitate este crescuta datorita lipsei contactului mecanic direct dintre cititor si card. Cititoarele permit monitorizarea intrarilor în camerele unui hotel. În interiorul camerelor exista cititoare de reducere a consumurilor energetice, dotate cu un suport pentru asezarea cartelei. Aceste cititoare permit cuplarea utilitatilor camerei de hotel la reteaua electrica, pe perioada cât cartela de acces se afla în suportul cititorului de reducere a consumurilor energetice. Toate zonele accesibile exclusiv personalului hotelier pot fi de asemenea dotate cu cititoare de proximitate. Toate cititoarele pot descarca datele memorate într-un Dispecer Central de tip PC (montat la RECEPTIE). Dispecerul Central are pe de o parte rolul de a adauga sau sterge cartelele de acces la cititoarele de proximitate, iar pe de alta parte are rolul de a salva într-o baza de date informatiile furnizate de cititoarele de la intrarile/iesirile din spatiile controlate. Pe baza datelor colectate de Dispecerul Central, sistemul de gestionare al accesului poate furniza diverse rapoarte referitoare la deplasarea clientilor si personalului hotelier în perimetrele controlate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura