Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Videofon pentru apartamente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Resel
Out Of stock
Descriere
Este proiectat pentru a dezvolta Interfonul de scara cu carduri de proximitate, oferind comunicare video între apartamente, precum si intre apartamente si intrarea în scara. Daca o parte din locatarii unui bloc, la care este instalat Interfonul de scara cu carduri de proximitate, doresc videofon, se completeaza instalatia deja existenta cu o camera video la intrarea în bloc si posturi interioare alb/negru sau color de tip videofon în apartamentele locatarilor respectivi.
Videofonul este destinat scarilor de bloc la care se doreste controlul accesului vizitatorilor, beneficiind si de comunicare video cu intrarea în scara. Comunicarea video se adauga comunicarii audio full-duplex dintre unitatea centrala si oricare dintre apartamente.
Oricare persoana care apeleaza un post interior de la panoul unitatii centrale, poate fi vazuta de locatar înainte ca acesta sa ridice receptorul din furca postului interior.
Locatarul poate sa vada imagini de la intrarea în scara blocului daca apeleaza, de la postul interior, camera video de la intrarea în scara blocului. Instalarea videofonului nu necesita folosirea unui cablu special, ci se folosesc cabluri uzuale ca si la coloana de la interfonul de scara cu carduri de proximitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura