Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa de garaj rezidentiala Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MCA
Out Of stock
Descriere
Armonie și echilibru cu usile de garaj sectionale rezidentiale de la MCA
Ușa de garaj este cea mai mare deschidere a casei și ajunge uneori să ocupe chiar și o treime din fațada acesteia. Din motive care țin de utilizarea eficientă a spațiului, de cele mai multe ori, garajul este parte a casei și are deschiderea spre stradă. Astfel, impactul ușii de garaj asupra izolării termice a locuinței și asupra aspectului exterior al imobilului este evident.

Calitatea, diversitatea și eficiența usilor de garaj MCA
Ușile de garaj Optima se pot realiza dintr-o gamă de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafețe care imită lemnul și multiple tipuri de ambutisări ale tablei. Ușile MCA permit multiple variante de vitrare și chiar integrarea unei uși pietonale cu prag jos. Fiabilitatea și rezistența în timp a ușilor de garaj MCA sunt cele care transformă investiția în confort termic și design plăcut într-o investiție eficientă pe termen lung.

Usile de garaj MCA, construite pentru o viata
Construite după proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, ușile de garaj MCA Optima sunt gândite să reziste la peste 25 000 de cicluri de acționare. Încercați să calculați numărul de ani de utilizare plecând de la această valoare, 25 000 de cilcuri. Noi garantăm 10 ani de funcționare impecabilă.

Usile de garaj MCA cresc valoarea casei
Ușile de garaj secționale automatizate sunt foarte practice, dau o notă modernă casei dumnevoastră și cresc valoarea acesteia. Automatizarea ușilor MCA este semnată de Sommer Germania. În plus, ușile pietonale realizate în ton cu ușa garajului dau o notă unitară fațadei casei.

Un pas spre o casă inteligentă, usi de garaj MCA automatizate
Automatizarea reprezintă viitorul. În cazul în care vă gândiți la o casă inteligentă, MCA are soluția. Sistemele de comandă și control ale ușilor se pot interconecta la sistemul de management al clădirii. În plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atât ușa garajului, cât și poarta de acces în curte.

Foloseste spațiul inteligent cu usile de garaj MCA
Ușile de garaj secționale se deschid vertical, mergând paralel cu suprafața tavanului. În acest mod veți avea mai mult spațiu atât în garaj, cât și în fața acestuia.

Usile de garaj MCA infrumusețează fațada casei
Suntem convinși că și dumneavostră vă plac lucrurile frumoase, ușa de garaj ocupă un loc însemnat pe fațada casei, iar aceasta trebuie să arate perfect. Oricare ar fi cerința dumneavoastră noi avem soluția. Puteți alege dintr-o gamă de peste 40 de panouri standard sau una dintre culorile RAL. Putem să oferim acest lucru fiindcă noi suntem producători și vrem ca dumneavoastră să fiți mulțumit de alegerea facută.

Izolare optimă pe timpul iernii cu toate usile de garaj MCA
Panourile groase de 40mm, garniturile elastice și rezistente la schimbările de climă, fac din ușile MCA o barieră eficientă în calea vantului, ploii și a zăpezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termică superioară. Datorită experienței unor ierni geroase, ușile de garaj MCA sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuința dumnevoastră.

Comoditatea și siguranța în utilizare, eleganța designului, încorporarea celor mai noi tehnologii în conformitate cu normele europene referitoare la siguranța în exploatare precum și prezența unei game largi de echipări opționale, fac din ușile sectionale MCA soluția ideală pentru garajul dumneavoastră.

Ușile de garaj secționale rezidențiale MCA se caracterizează prin:
•Izolarea termică a usilor de graj MCA este realizată prin:
◦panourile sandvici folosite de usile de garaj MCA au grosimea de 40 mm
◦chedere laterale
◦cheder dublu în partea de jos a ușii de garaj
Trimite mesaj
Din Gura in Gura