Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ferestre pvc Gealan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gamaterm design
Out Of stock
Descriere
Imbunatatirea termoizolatie prin izolarea suplimentara cu spuma a profilelor

profil IKDO alta solutie pentru imbunatatirea valorilor Uf consta in izolarea suplimentara cu spuma a profilelor. Noua tehnologie de imbinare STV - Vitraj static uscat deschide perspective interesante in acest domeniu.

Dezvoltarea unei alternative la sistemul de lipire de pana acum, avand la baza benzi adezive, inseamna ca nu mai este necesara armarea cu otel a cercevelei. Camera principala a profilului este astfel libera si poate fi umpluta cu spuma in vederea imbunatatirii proprietatilor de termoizolare. Scopul acestei dezvoltari a fost acela de a obtine valori mai mici de 0.8 W/m K - standardul de casa pasiva.

Fara investitii suplimentare
In vederea atingerii obiectivelor stabilite a fost necesara dezvoltarea unei spume speciale. Spuma este introdusa in camera principala a profilului in timpul extrudarii. Asta inseamna ca producatorul nu trebuie sa achizitioneze nicio tehnologie costisitoare, deoarece el este aprovizionat cu profile deja umplute cu spuma. Procesele de debitare, sudare si de debavurare sunt efectuate ca de obicei. Nici reciclarea profilelor izolate cu spuma nu pune vreo problema deoarece spuma este tinuta in loc prin presiune si nu prin adeziune cu suprafata.

Primele teste au aratat ca la utilizarea de sticla cu valoare Ug = 0.4 si Swisspacer V, sunt posibile valori Uf de 0.61 W/m K.

Avantaje profil IKD
Termoizolare crescuta
Profilele umplute cu spuma utilizand tehnica IKD ating in combinatie cu vitrajul static uscat STV valori Uf de 0.78 W/m K (determinate de ift Rosenheim pentru combinatia 5010/5007).
Flux de productie normal
Debitarea, sudarea si debavurarea se pot realiza uzual.
Fara investitii suplimentare
Spuma este introdusa in camera profilului direct in fabrica. producatorilor de ferestre le sunt livrate barele de profile gata umplute cu spuma.
Renuntarea la rigidizarea cu otel
Folosind si tehnica STV, la elementele de ferestre de dimensiuni standard se poate renunta complet la rigidizarea cu otel. Astfel, greutatea si costurile (de transport) sunt diminuate si este facilitat montajul.
Reciclare simpla
Spuma adera la profil datorita presiunii si nu datorita lipirii suprafetelor. De aceea, la taierea componentelor ferestrei, spuma se indeparteaza usor si poate fi astfel reciclata separat.
Mai putin efort
Pentru a obtine o izolare termica exceptionala, nu este necesar sa umpleti profilele manual. Profilele vor fi livrate gata izolate cu spuma.
Protectie antiefractie sporita
Datorita miezului dur de spuma si a lipirii sticlei de toata suprafata marginii rasfrante a cercevelei, profilele IKD, livrate cu STV , fac mai dificila indepartarea prin efractie a elementelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura